2i premium brand
et|icon_phone|

Telefon

+385 98 170 0010

et|icon_pin|

Adresa

Joze Ivakića 5, 32100 Vinkovci

et|icon_mail|

Email

2ipremiumbrand@gmail.com

Vjera, vjernost i povjerenje

by | srp 16, 2021

U protekla dva desetljeća marketing je doživio velike promjene. Od jednostavnog pravila u kojem se najbolji način oblikovanja organizacije svodio na pouzdanost, dosljednost i povjerenje, poslovni svijet je prije dvadesetak godina uveo novo pravilo: ako želite rasti, trebate pronaći klijente koji su vam se spremni pridružiti, a to su oni koji tragaju za nečim novim.

Rast proizlazi iz promjene, svjetla i buke. Beskrajni i vrlo pristupačni sadržaji na društvenim mrežama, tehnologija, robotika, umjetna inteligencija, šarenilo i obilje ponude proizvoda i usluga…

A onda je 2020-ta godina okrenula svijet naopako. Zdravlje i sigurnost postali su prioritet, a obilje i šarenilo postalo je mnogima bezvrijedno. U novom normalnom, novom globalnom okruženju, krenula je bespoštedna borba za opstanak. I dok jedni izgubljeno zazivaju prošla vremena, drugi na uzburkanim valovima, nošeni trajnim životnim vrijednostima, grade nove prilike – privatne i poslovne.

Vjera, vjernost i povjerenje, vrijednosti su koje živim i na njima gradim i organiziram novi poslovni svijet iz kojeg nemam potrebu bježati.

Vjera pomaže prevladati mnoge poteškoće u privatnom i poslovnom životu. Kada se privatno i poslovno ne mogu lako razdvojiti, imati čvrstu vjeru u sebe i ono što radiš još je važnije.

Vjernost znači odanost, privrženost, lojalnost. Biti vjeran znači ne mijenjati vrijednosti koje živiš dok ustrajno i hrabro kročiš životnim i poslovnim stazama. U privatnom i ljubavnom životu ostati vjeran unatoč iskušenjima jako je teško. Isto tako, steći vjerne klijente veliki je poslovni uspjeh, a steći njihovo povjerenje dugotrajan je i težak posao.

Vjerujem da ću 2021. godine živjeti bolje, mirnije i sretnije nego prije. Vjerujem da je odluka o promjeni posla najbolja odluka koju sam donijela u prethodnoj godini. Isto tako vjerujem kako 2i premium brand ima potencijala razviti se u nešto što će mi donijeti i zadovoljstvo i korist. Vjerujem da je upravo sada pravi trenutak za izgradnju kvalitetnih poslovnih odnosa temeljenih na istinskim životnim vrijednostima. Vjerujem u sebe! Vjerujem u uspjeh!

Dr.sc. Ivana Ivančić